Σεισμοσ Ηρακλειο / ΗΡΑΚΛΕΙΟ - NewsIT - Τρόμος από τα 6,1 ρίχτερ που ταρακούνησαν χανιά, ηράκλειο, ρέθυμνο και λασίθι.

Σεισμοσ Ηρακλειο / ΗΡΑΚΛΕΙΟ - NewsIT - Τρόμος από τα 6,1 ρίχτερ που ταρακούνησαν χανιά, ηράκλειο, ρέθυμνο και λασίθι.. Φροντιστήρια χαλάνδρι, χολαργό, παπάγου, ψυχικό, νέο ηράκλειο, κηφισιά, γλυφάδα. Για τη σεισμική δόνηση των 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ηράκλειο κρήτης μιλά ο πρόεδρος του οασπ ευθύμης λέκκας, ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε μιλήσει. Σεισμός 4,8 ρίχτερ τα ξημερώματα. Πολύ ισχυρός σεισμός στην κρήτη, όπου το ηράκλειο ήταν το επίκεντρο και ταρακούνησε για τα καλά την περιοχή. Σεισμός στα ιωάννινα σεισμική δόνηση μεταξύ νισύρου και τήλου σεισμός 4 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα στις οινούσσες σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης.

Σεισμός τώρα 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Σεισμός 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε στις 15.01 σε απόσταση 38 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης. Τρόμος από τα 6,1 ρίχτερ που ταρακούνησαν χανιά, ηράκλειο, ρέθυμνο και λασίθι.

Ηράκλειο: Πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικό μέσα στα δικαστήρια ...
Ηράκλειο: Πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικό μέσα στα δικαστήρια ... from www.newsit.gr
Κρήτη / σεισμός 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου κοντά στο ηράκλειο κρήτης. 07:49 σεισμοσ τωρα σεισμός 4 ρίχτερ νότια της μυτιλήνης. Σεισμός 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός στα ιωάννινα σεισμική δόνηση μεταξύ νισύρου και τήλου σεισμός 4 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα στις οινούσσες σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Αθήνα θεσσαλονίκη πάτρα σπάρτη ιωάννινα ηράκλειο λάρισα βόλος καβάλα αλεξανδρούπολη σέρρες καλαμάτα ρόδος. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.… Ευτυχώς δεν έχει σημειωθεί κανένας τραυματισμός από τον σεισμό στο ηράκλειο της κρήτης ωστόσο έχουν προκληθεί διάφορες ζημιές σε παλαιά κτήρια.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 24/07/2021 05:07:37, 34χλμ νοτιοανατολικά από ηράκλειο και σε εστιακό βάθος 10,0 χιλιομέτρων.

Φροντιστήρια χαλάνδρι, χολαργό, παπάγου, ψυχικό, νέο ηράκλειο, κηφισιά, γλυφάδα. Σεισμός τώρα 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Ευτυχώς δεν έχει σημειωθεί κανένας τραυματισμός από τον σεισμό στο ηράκλειο της κρήτης ωστόσο έχουν προκληθεί διάφορες ζημιές σε παλαιά κτήρια. Ασθενής σεισμική δόνηση κοντά στο ηράκλειο. Ηράκλειο | σεισμός με το καλημέρα νότια της κρήτης. Κυριακή, 18 ιουλίου 2021, 09:16. Ταρακουνήθηκε το ηράκλειο από σεισμό τεσσάρων ρίχτερ! Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού. Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 24/07/2021 05:07:37, 34χλμ νοτιοανατολικά από ηράκλειο και σε εστιακό βάθος 10,0 χιλιομέτρων. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη. Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε στις 15.01 σε απόσταση 38 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης. Ηρακλειο • κρητη • σεισμοσ.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Ασθενής σεισμική δόνηση κοντά στο ηράκλειο. Ηρακλειο • κρητη • σεισμοσ. Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε στις 15.01 σε απόσταση 38 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης.

Ηράκλειο: Αεροδιακομιδή μωρό στην Αθήνα - Η απόφαση των ...
Ηράκλειο: Αεροδιακομιδή μωρό στην Αθήνα - Η απόφαση των ... from www.newsit.gr
Ασθενής σεισμική δόνηση κοντά στο ηράκλειο. Ηρακλειο • κρητη • σεισμοσ. Μαζί με σένα, αναδεικνύουμε την αξία σου. Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε στις 15.01 σε απόσταση 38 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης. Για τη σεισμική δόνηση των 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ηράκλειο κρήτης μιλά ο πρόεδρος του οασπ ευθύμης λέκκας. Στο φως βίντεο από τη σεισμική δόνηση στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.…

Ηράκλειο | σεισμός με το καλημέρα νότια της κρήτης.

Σεισμός στα ιωάννινα σεισμική δόνηση μεταξύ νισύρου και τήλου σεισμός 4 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα στις οινούσσες σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη. Σκηνές από το λιμάνι του ηρακλείου κρήτης.το βίντεο τραβήχτηκε το 1979 από τον κωνσταντίνο σαλκιντζή, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος τα λεοντάρια που. Κρήτη / σεισμός 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός τώρα 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης. Ηράκλειο | σεισμός με το καλημέρα νότια της κρήτης. Τρόμος από τα 6,1 ρίχτερ που ταρακούνησαν χανιά, ηράκλειο, ρέθυμνο και λασίθι. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Ευτυχώς δεν έχει σημειωθεί κανένας τραυματισμός από τον σεισμό στο ηράκλειο της κρήτης ωστόσο έχουν προκληθεί διάφορες ζημιές σε παλαιά κτήρια. Ηρακλειο • κρητη • σεισμοσ. Ασθενής σεισμική δόνηση κοντά στο ηράκλειο. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Ταρακουνήθηκε το ηράκλειο από σεισμό τεσσάρων ρίχτερ!

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 24/07/2021 05:07:37, 34χλμ νοτιοανατολικά από ηράκλειο και σε εστιακό βάθος 10,0 χιλιομέτρων. Αξία στον μαθητή και φοιτητή. Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε στις 15.01 σε απόσταση 38 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.… Σεισμός 4,8 ρίχτερ τα ξημερώματα.

ΣΕΙΣΜΟΣ Archives - Page 122 of 147 - zarpanews.gr
ΣΕΙΣΜΟΣ Archives - Page 122 of 147 - zarpanews.gr from www.zarpanews.gr
Σκηνές από το λιμάνι του ηρακλείου κρήτης.το βίντεο τραβήχτηκε το 1979 από τον κωνσταντίνο σαλκιντζή, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος τα λεοντάρια που. Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε στις 15.01 σε απόσταση 38 χιλιομέτρων βόρεια της πόλης. Σεισμός κοντά στο ηράκλειο της κρήτης. Αθήνα θεσσαλονίκη πάτρα σπάρτη ιωάννινα ηράκλειο λάρισα βόλος καβάλα αλεξανδρούπολη σέρρες καλαμάτα ρόδος. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη. Σεισμός 4,8 ρίχτερ τα ξημερώματα. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Για τη σεισμική δόνηση των 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ηράκλειο κρήτης μιλά ο πρόεδρος του οασπ ευθύμης λέκκας.

Στο φως βίντεο από τη σεισμική δόνηση στο ηράκλειο της κρήτης.

Κρήτη / σεισμός 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Αξία στον μαθητή και φοιτητή. Σκηνές από το λιμάνι του ηρακλείου κρήτης.το βίντεο τραβήχτηκε το 1979 από τον κωνσταντίνο σαλκιντζή, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος τα λεοντάρια που. Φροντιστήρια χαλάνδρι, χολαργό, παπάγου, ψυχικό, νέο ηράκλειο, κηφισιά, γλυφάδα. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 24/07/2021 05:07:37, 34χλμ νοτιοανατολικά από ηράκλειο και σε εστιακό βάθος 10,0 χιλιομέτρων. Σεισμός κοντά στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Πολύ ισχυρός σεισμός στην κρήτη, όπου το ηράκλειο ήταν το επίκεντρο και ταρακούνησε για τα καλά την περιοχή. 07:49 σεισμοσ τωρα σεισμός 4 ρίχτερ νότια της μυτιλήνης. Κυριακή, 18 ιουλίου 2021, 09:16.

Posting Komentar

0 Komentar